Päättynyt: New Horizons

Uusi suunta työurallesi?

Haetko uutta suuntaa urallesi? Puuttuuko omasta työkalupakistasi jotain? Haluatko päivittää osaamisesi vastaamaan tulevaisuuden työtehtäviä?

Tampereen yliopistossa käynnistyy uudenlainen New Horizons –koulutus, joka on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille ICT-alan ammattilaisille.

New Horizons- koulutus koostuu kolmesta vaihtoehtoisesta polusta, joista opiskelija valitsee yhden: Data-analytiikka, Game design ja Full-stack -ohjelmointi. Kukin poluista on laajuudeltaan 20 op. Opetus on käytännönläheistä ja pitää sisällään paljon harjoituksia. Koulutus auttaa opiskelijoita sijoittumaan uusiin tehtäviin unohtamatta aikaisemmin hankittua osaamista ja kokemusta. Lisäksi koulutukseen sisältyy projektityöskentelyä/työssäoppimista ja työnhakuvalmennusta. Koulutus kestää neljä kuukautta ja on osallistujalle maksutonta. Koulutukseen on mahdollista hakea omaehtoisen opiskelun tukea. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.

Do you need to brush up your Finnish?

Koulutukseen voidaan liittää myös erillinen suomen kielen osio. Se on tarkoitettu sellaisille ICT-alan ammattilaisille, jotka ovat tulleet Suomeen työskennelläkseen kansainvälisessä yrityksessä, ja jotka ovat pärjänneet englannin kielellä. ICT-alan rakennemuutoksessa he eivät ole löytäneet uutta työtä koska heidän suomen kielen osaamisensa on puutteellista. Tässä osiossa harjaannutetaan heidän suomen kielen taitojaan, jotta he pärjäisivät sillä työelämässä. Suomen kielen osion laajuus on 15 op.

Koulutuksen esite (pdf):

Tuunaa osaamisesi

Aikataulu

Koulutuksen aikatauluun on tullut muutos: Koulutus käynnistyy maaliskuussa 2017. Alkuperäisen hakuajan puitteissa ei koulutukseen ollut tarpeeksi hakijoita, siksi hakuaikaa on jatkettu.

Koulutuksen kesto on neljä kuukautta (27.3. – 31.8.2017) ja sen laajuus on 20 op (+ 15 op suomen kielen osio).

Ilmoittautumislomake: https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/17663/lomake.html

Hakua jatkettu, haku käynnissä

Koulutussisällöt

Koulutus koostuu luennoista, harjoituksista, itsenäisestä työskentelystä ja työssäoppimisesta.

Data-analytiikka

Modernien tallennusratkaisujen haasteet ja mahdollisuudet

Data-analytiikan laskenta- ja mallinnusmenetelmät

Game Design